Baptista Művészeti Napok

1059

November 14–22-ig ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Baptista Művészeti Napok programsorozata.

Az egyház kommunikációs osztálya Comenius Ház elnevezésű projektjének munkatársaiként évről évre azon dolgozunk, hogy a baptista kötődésű művészeket megismertessük a közösséggel, egymással, illetve más felekezetekkel, valamint a világi közönséggel is.

Fontos a gyülekezeteink közösségeinek megmozgatása is a művészetek, a művészek és a művészeti alkotások mint evangelizációs eszközök irányába.

A programsorozathoz való csatlakozás meghirdetése kiterjed a baptista fenntartású intézményekre, iskolákra, óvodákra egyaránt.

A teljes baptista közösséget érintő művészeti rendezvénysorozat programjainak jellegében és formájában idén alkalmazkodni fog az aktuális járványhelyzet okozta körülményekhez. Lesznek olyan alternatív megoldási javaslataink a lebonyolítás módját tekintve, amelyek lehetővé teszik azt is, hogy a művészeti alkalmak ne maradjanak el, illetve hogy a járvány terjedése akadályozott legyen.

Az idei művészeti napokhoz való csatlakozás feltételeiről és lehetőségeiről a comeniushaz@baptist.hu címen kérhetőek részletesebb információk.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286