Ezzel a címmel került megrendezésre idén novemberben a baptista nők világimanapja, melynek központi alkalmát november 5-én este a Bajai Baptista Gyülekezetben tartottuk.

Az este háziasszonya Paróczi Anita volt. Az éneklésben a kiskőrösiek vezettek bennünket. Tőtős Mary bizonyságtételében arra bátorított, hogy a nehéz időkben se maradjunk passzívak. Istennek a krízisek nem jelentenek akadályt. Ha az Úr úgy vezet, merjünk kilépni akár új szolgálatokba, területekre is, hiszen a változások nyitottabbakká tehetik az embereket.

A világszövetség által összeállított imakéréseken túl mi most kiemelten az észak-koreai keresztényekért imádkoztunk Szilágyi Lilla buzdítása alapján. Lilla személyesen is megtapasztalta, milyen nyomorban és elnyomásban élnek az észak-koreai emberek, s mekkora kockázatot vállalnak azok a testvéreink, akik kitartanak a hitük mellett. Fontos, hogy emlékezzünk rájuk, imádkozzunk értük és a változásért.

A bizakodó életről Révész Szilvia osztott meg egy rövid bátorítást. Milyen aktuális most ez a téma! Mennyire fontos, hogy bármi is történjen, bármit is mutassanak a járványügyi vagy a gazdasági mutatók, megerősödjünk Jézus ígéretében: „íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.” (Mt 28,20)

„Ezért bizakodva mondjuk: »Velem van az Úr, nem félek, ember mit árthat nekem.«” (Zsid 13,6)


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Cipősdoboz akció