Bemerítés Rákoscsabán

1025

2019. szeptember 22-én újra osztozhattunk a mennyeiek örömén, amikor hitvalló bemerítési istentiszteletre gyűlhettünk össze Rákoscsabán.

Az ünnepi alkalom kezdetén az énekkar Tóth Pál Mátyás szólójával bátorítóan hívott mindnyájunkat: „Ó, ne félj, csak jöjj hozzá…” A hívásra felelve, mindenható Urunk elé állva, őt magasztalva és neki hálás szívvel tölthettük el ezt a napot. Az igét ifj. László Gábor, gyülekezetünk vezető lelkipásztora hirdette az ApCsel 2,37–41 alapján, hangsúlyozva az evangéliumot, hogy Krisztus helyettünk halt meg. A bemerítés szolgálatát Hegyi László lelkipásztor végezte.

Wukovics Gyula testvérünk időskorában, a kerületi idősek otthonában évek óta végzett misszióban hallotta meg Isten őt is hívó szavát, és erre fogalmazta meg hitvallását, hogy önként, saját döntése alapján, halálig, sőt azon túl is követni akarja Megváltóját. Bemerítkezett testvérünket a gyülekezet részéről Lázár András elöljáró, és az idősek otthonában az üdvösség evangéliumát hirdető Mészáros Lajos testvérek köszöntötték.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!