Gyülekezetünk, az Albertirsai Baptista Gyülekezet a Magyarországi Baptista Egyház Comenius Ház elnevezésű művészeti projektjének felhívására két programot is megcélzott, amellyel szeretett volna csatlakozni a művészeti napok rendezvénysorozathoz.

Nagy kincse településünknek a sok fiatal család, a sok gyermek. Városunkban három általános iskola is működik. Először a gyerekeket szólítottuk meg, csatlakozzanak a gyülekezetünk által meghirdetett rajzversenyhez.

A vasárnapi iskolai tanítók három témát jelöltek ki: édenkert, hálaadás, mennyország. Harminc rajz érkezett a pályázatra.

Az ünnepélyes díjátadón körünkben köszönthettük Antal Saci formatervező iparművészt, aki a zsűri elnökeként adta át a díjakat a jelenlevőknek. A kiállított rajzokat, amelyekből áradt a gyermeki lélek tisztasága, vasárnap még a gyülekezet tagjai is örömmel nézegették, hiszen sajátjuknak érezték ezt a megmozdulást. Az egyik kedves rendszeres látogatónk az első három helyezettnek saját felajánlásból jegyet vásárolt a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében tartandó karácsonyi rendezvényre a Fővárosi Nagycirkuszba. Ez lett a legnagyobb meglepetés a díjazottak számára, de nem volt olyan résztvevő, aki nem kapott volna ajándékot a szép munkáért.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!