A Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió csapata idén Soltvadkerten szervezi a Baptista Ifjúsági Nagytábort augusztus 2–8. között.

Az elmúlt időszak után különösen fontossá vált a találkozás lehetősége. A hét központi témája éppen ezért a találkozás, melynek örömét és valóságát élhetjük át Istennel és egymással. A tanítások során olyan bibliai történeteket veszünk sorra, ahol a Jézussal való találkozás életet átformáló ereje nyilvánult meg. Ezeket megvizsgálva szeretnénk, hogy életformáló találkozások történjenek a táborban is.

A közösségnek nagy szerepet szánunk a héten, a csoportbeszélgetések, a kötetlen programok és a strandolás mind arra adnak lehetőséget, hogy új embereket megismerve, a barátságainkat elmélyítve kapcsolódhassunk ki. A szemináriumok a hitünk mélyítését és életvezetésünk segítését célozzák.

Szeretettel várunk minden 14–37 éves fiatalt augusztus első hetében Soltvadkerten! Reméljük, minél többekkel élhetjük át a találkozás örömét!

A tábort a járványügyi szabályok szigorú követésével, egészségügyi szakemberekkel egyeztetve szervezzük. A részvétel a 18 év felettiek számára kizárólag oltási igazolvánnyal lehetséges.

A tábor részvételi díja:

18 év felett: 37 800 Ft
18 év alatt: 36 000 Ft

A regisztráció június 13-án indul a baptistaifi.hu weboldalon.

Facebook-esemény: https://fb.me/e/1zFoAydZV


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!