2024. március 8-án, pénteken 13:30-tól ismét baptista magazinműsor a Kossuth rádióban! Nőnapon nem szokványos tartalommal készülünk: vendégeinktől megtudhatjuk, a baptisták társadalmi szolgálatán keresztül hogyan kaphatnak segítséget a bántalmazott, kizsákmányolt, bajba jutott nők.

BENNE:

Szilágyi Zsuzsanna, a Menedék Alapítvány – Baptista Menedék Szolgálat Mamásotthonának vezetője arról beszél, milyen módon segítenek a nehéz helyzetbe került édesanyáknak és gyermekeiknek.

Toszeczky Renáta, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni koordinátora arról beszél, hogyan kapnak segítséget az emberkereskedelem és kapcsolati erőszak áldozatai.

Illés Zitától megtudhatjuk, hogy a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül hogyan zajlik a nyílt örökbefogadás, és miért mondhatjuk, hogy felelősségteljes döntés az anya részéről ily módon gondoskodni a gyermeke jövőjéről.

Az Egyenesen a Bibliából rovatban Balla Péternek, a Nap Utcai Baptista Gyülekezet lelkipásztorának, a Baptista Teológiai Akadémia oktatójának igei üzenetét hallhatjuk.

Műsorvezető: Bodó Mária

Tartsanak velünk! Észrevételeiket a musorok@baptist.hu e-mail-címre várjuk.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!