Amikor a tudás az életet jelentheti

2911

Debrecen – A balesetek elkerülése érdekében pénteken délelőtt közlekedésbiztonsági foglalkozást tartott a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió és Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Debreceni József Attila Általános Iskolában.

Mint arról az iskola biciklitárolójában elhelyezett kerékpárok tanúskodtak, ez a fajta közlekedési eszköz igen kedvelt a tanulók körében. Barabásné Vályi Valéria Katalin intézményvezető elmondta, az alsó tagozatosok közül is vannak olyanok, akik egyedül, kerékpárral közlekednek, ezért rendkívül fontosnak tartja, hogy a gyerekek minél több alkalommal vegyenek részt azokon a foglalkozásokon, ahol a biztonságos közlekedés szabályait elsajátíthatják.

Kertész Zsolt, a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya főtörzszászlósának interaktív foglalkozása lehetőséget teremtett arra, hogy az alsó tagozatos gyerekek játékos formában szerezzenek új információkat. A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió a biztonságos közlekedés megvalósítása érdekében láthatósági szalagokat, valamint kerékpárra szerelhető fényvisszaverő prizmákat adományozott az iskola tanulóinak.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!