Megjelent a Magyarországi Baptista Egyház két kiadványa, a 2021-es Áhítat és a Múlt, jelen, jövő baptista évkönyv.

Mindkét kiadvány megrendelhető a Baptista Könyvesboltban, amely jelenleg a járványhelyzet miatt zárva tart, e-mailben fogadja a megrendeléseket a konyvesbolt@baptist.hu címen, és postai úton igyekszik eljuttatni az összeállított csomagokat a megrendelőkhöz. További információ: 06-20-886-0011. Kérjük és köszönjük is a testvérek megértését!

Áhítat 2021

Az Áhítat folyamatos lelki táplálék, inspiráció és igei válaszok közreadója. Elgondolkodtató magyarázatok, kérdések, történetek… Ugyanakkor gondolhatunk az adott hetek íróira, emlékezhetünk rájuk, közösségi eseményekre, lelki megtapasztalásokra. Mindezek lelki és közösségi kötelékek, megtartásunk eszközei. Új évet kezdünk, új Áhítatot veszünk a kezünkbe. Hogy mit hoz a 2021-es esztendő, még nem tudjuk. Ha végére értünk e könyv lapjainak, már tudni fogjuk. Most adjunk hálát Krisztus megtartó kegyelméért! Az igék újabb és újabb üzenetéért! A magyarázatokat írók gondosságáért, odaszántságáért! A jó reménységért, hogy ebben az új évben is hasznos eszköz lehet a kezünkben az Áhítat, és Isten törődik a mi lelki fejlődésünkkel, lelki egészségünkkel! (Részlet az előszóból – Papp János egyházelnök)
A 2021-es Áhítat ára 1800 Ft. A Múlt, jelen, jövő 2021-es baptista évkönyvvel (mely önmagában szintén 1800 Ft) együttesen vásárolva kedvezményes áron, 3200 Ft-ért juthatunk a két kiadványhoz.

Múlt, jelen, jövő baptista évkönyv 2021

A tartalomból:

Templomtisztelet vagy Isten tisztelete? (Plank József)
Elmentem Istenhez a járvány miatt (Háló Gyula)
Karanténvers (Balog Miklós)
Baptista Ház – Benczúr 30. Hogyan tovább? (Mészáros Kornél)
Lecke a panaszról (Révész Szilvia)
Lugasversek (Ujvári Anna)
A lelkipásztor szolgálati helyének változtatása (Nemeshegyi Zoltán)
ÉletErő Misszió – Hittel, tettel! (Paróczi Anita)
Hálásnak lenni a semmiért (Mátrai Magda)
Virágos Miska (Krizsán Fanni)
Szokás szerint egyházi, gyülekezeti, családi események, bemerítések, bizonyságtételek, baptista díjazottak is találhatók többek közt a 250 oldalas színes kiadványban, melynek ára 1800 Ft. A 2021-es Áhítattal (mely önmagában szintén 1800 Ft) együttesen vásárolva kedvezményes áron, 3200 Ft-ért juthatunk a két kiadványhoz.Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!