Kedves Hölgyek!

A HIT 6 címmel rendezzük meg idei országos női konferenciánkat május 18-án. A napokban elgondolkodtam azon, hogy kiknek a hite volt nagy hatással az életemre. Magam is meglepődtem, milyen keveseket találtam. Hat házaspárt és egy nőt. Az én megélt hitem vajon hány gyerekre, nőre, házaspárra lesz jelentős hatással? Micsoda kihívás ez mindannyiunk számára! Angyalföldön arról fogunk a tanításokban hallani, hogy mi tehet bennünket olyan Krisztus-követővé, akinek a hite hatásgyakorló lesz. Négy bizonyságot is hallhatunk arról, hogyan hatott négy különböző korú és élethelyzetű hölgy hite másokra. Közös dicsőítés, vásár, és a hosszabb ebédszünetben személyes találkozásokra is lesz lehetőség.

Gyere el, hogy a te hited is hasson!

Helyszín és regisztráció

Rhema Konferencia Központ (1089 Budapest, Golgota u. 9.)

A konferencia díja április 30-ig jelentkezve és befizetve 2800Ft, Későbbi regisztrácó esetén 3500Ft.
Kérjük, hogy regisztrálj az alábbi online felületen, és ügyelj az e-mail-cím pontos megadására, mivel a belépésre jogosító, névre szóló vouchert ide fogjuk küldeni!

A díjat kérjük átutalni a következő bankszámlaszámra: Magyarországi Baptista Egyház (KDB Bank Európa Zrt.: 13520405-77777777-77777777).

Kérjük a banki átutalás közleményébe beírni: A HIT 6 (+ a résztvevő neve). A konferenciára jelentkezni és a jelentkezési díjat átutalni csak egyénileg lehet a befizetések azonosítása miatt. A jelentkezési díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, adományként könyveljük.

Regisztráció itt

A regisztrációs díj tartalmazza a szendvicsebédet és gyümölcsöt.

Kérjük, hogy regisztrálj az alábbi online felületen, és ügyelj az e-mail-cím pontos megadására, mivel a belépésre jogosító vouchert ide fogjuk küldeni!

Szeretettel és izgatottan várunk: Varga Anikó és a Női Misszió munkacsoport


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!