A hosszú élet titka

2876
Mosse-Brown Istennek tulajdonítja az elismerést, amiért egész életében Ő az ereje

A legidősebb nő a világon jelenleg a 117 éves Violet Mosse-Brown, aki Jamaicaban én. Azt állítja, hogy az ő hosszú életének a titka a keresztény hite és az Úr szolgálata.

A CBN News arról számol be, hogy Violet 1900 március 10-én született. Hihetetlen belegondolni, hogy mennyi változást láthatott a világban az élete során.

„Köszönet Istennek mindazért, amit tett értem..”

„Ez az amit Isten adott nekem, el kell fogadnom, egy hosszú életet,” – mondta Mosse-Brown. ” Igyekeztem mindent megtenni a gyülekezetben, minden időmet ott töltöttem. „

Violet keresztény családban nevelkedett, 13 éves volt, mikor megkeresztelték a Trittonville Baptista Gyülekezetben, Trelawny Parish Duanvale kerületében, Jamaicában. A CBN megjegyzi, hogy Duanvale ugyanaz az egyházközség, ahonnan a híres olimpiai aranyérmes sprinter, Usain Bolt származik.

Életének 117. évében, Mosse-Brownt sokszor kérdezik a hosszú életének titkáról, amire mindig azt a választ adja, hogy ‘ Az erős hitem Isten szolgálatában és a Biblia tanításában.’ Brown még mindig képes önmaga mozogni és igazán áldott amiért megoszthatja az idős éveit 97 éves fiával is.

Fordította: Fügeczki Réka | Forrás: christianheadlines.com

Forrás: http://www.nicelife.hu/bizonysagok/legidosebb.php


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!