A Baptista Szeretetszolgálat arra kéri a jó szándékú adakozókat, segítsék Gábor gyógyulását, adjanak esélyt számára a túléléshez!

A gyógyulás egyetlen esélye

3848

„Sajnos a lehetőségeim egyre szűkülnek, és már csak ez a kezelés maradt, amely reményteljes. Ha nem jön össze, akkor vége…”

Ezt írta a Baptista Szeretetszolgálatnak Schramm Gábor, aki prosztatadaganattal küzd, a kegyetlen betegség a csontjaiba is átterjedt. Sajnos Magyarországon nem érhető el az a kezelés, amely megmentheti az életét, de Bécsben, Prágában, Münchenben néhány éve már ezzel is gyógyítják a végső stádiumban lévő prosztatarákos betegeket. Egy klinika már válaszolt az érdeklődésére: a beavatkozás és így az élet esélyének az ára 80 ezer euró, ez jelenlegi árfolyamon számolva közel 40 millió forint, amely számára hatalmas, megfizethetetlen összeget jelent. Gábor körülbelül 8 millió forintot tud összegyűjteni, ha eladja édesanyja lakásának rá eső részét. Versenyt fut az idővel, hogy a veséi még működjenek, amikor megkapja a kezelést.

A lutécium PSMA terápia prosztatarákos betegek kezelésére szolgál, különösen azok számára, akik ellenállóvá váltak a hagyományos terápiával szemben. Segít lelassítani a rákos sejtek növekedését, csökkenteni a daganatok méretét, javítja a betegek életminőségét a rák okozta fájdalom csökkentésével.

Gábor fogadalmat tett: amennyiben sikeres lesz a kezelés, alapítványt szeretne létrehozni a prosztatarák korszerű gyógyítása érdekében azok részére, akiknek nincs más esélyük.

A Baptista Szeretetszolgálat arra kéri a jó szándékú adakozókat, segítsék Gábor gyógyulását, adjanak esélyt számára a túléléshez!

Pénzadományaikat az alábbi számlaszámra várjuk:
UniCredit – 10918001-55555555-55555555.
Közleményként írják rá: „Schramm Gábor gyógyulásáért”

Online adományozás: www.baptistasegely.hu/adomanyozas

Köszönjük!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!