Egy év kihagyás után 2021. 10. 09-én tartották meg Értem harcol címmel az ősz legnépszerűbb konfiját. 200 fiatal jött el az ország 55 pontjáról! Nagyon ki voltak éhezve az ilyen közösségi kapcsolódásra, töltekezésre.

A rendhagyó egynapos esemény előadója Bócsa Roland békési lelkipásztor volt, aki délelőtt a Szentháromság alapjait fektette le, erősítette kristálytisztán: hasznos az efféle tanítás ilyen közegben is. Délután szólt arról, hogyan harcol értünk az egy, de három különböző feladatokkal rendelkező Isten.

Délelőtt szemináriumok is voltak, hálásak vagyunk az érdeklődésért és a lehengerlő előadókért, dicsőség Istennek! Itt volt Brad Baker és Zentai Zsuzsi az #M28 és Wycliffe Bibliafordító Társulat képviseletében, és prezentálták napjaink külmissziós lehetőségeit. Ha ezt olvasod, imádkozz, hogy legyenek, akik beállnak ebbe a fantasztikus misszióba!

Sokaknak volt segítség a párválasztási előadás két váci házaspárral, a Lakati és a Nagy család beszélt vidáman és kendőzetlenül, lelkesen válaszolva a résztvevők kérdéseire. Ha ezt olvasod, imádkozz azokért a fiatalokért, akik még párkeresés előtt/folyamatában állnak!

Vendégünk volt még Tőrös Balázs „Bazska” sportkommentátor, vlogger, aki pár hasznos tanáccsal vértezte fel azokat, akik keresik a helyüket a karrierválasztás sűrűjében. Remek volt taps helyett együtt imádkozni ezért a vidám vendégért!

Napunk kihagyhatatlan része volt az Isten imádata, hódolata, ebben a Penc United Band sokfelől érkezett, különleges hangszerelésű csapata vezetett bennünket. A P.U.B. nagyon lelkesen, remek énekválasztásokkal dicsőített a konfin.

A konferencia korán véget ért, hogy jusson idő a közösségre, mielőtt haza kell indulni, remek társasjátékok és kávéház várt a résztvevőkre.

Köszönjük, hogy eljöttetek, bátorít bennünket, hogy máskor is szervezzünk konfit, az eddigi legjobb HARMINCADIKAT!

Köszönjük a Váci Baptista Gyülekezet támogatását, az ifi odaadó szolgálatát! Jézus értünk harcol, nem ellenünk! 2022 felkészül!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!