Vasárnapi istentisztelet – 2024. 02. 18. – Hetényi Levente – Érsekcsanád

131

13 megtekintés 2024. febr. 18. Hetényi Levente lelkipásztor igehirdetése az 1Pt 3:1-7 igeversek alapján.  Érsekcsanádi Baptista Gyülekezet

1Ugyanígy, ti, asszonyok, engedelmeskedjetek férjeteknek, hogy ha közülük egyesek nem engedelmeskednek az igének, feleségük magaviselete szavak nélkül is megnyerje őket, 2felfigyelve istenfélő és tiszta életetekre. 3Ne a külső dísz legyen a ti ékességetek, ne a hajfonogatás, arany ékszerek felrakása vagy különféle ruhák felöltése, 4hanem a szív elrejtett embere a szelíd és csendes lélek el nem múló díszével: ez értékes Isten előtt. 5Egykor a szent asszonyok is, akik Istenben reménykedtek, így díszítették magukat: engedelmeskedtek férjüknek, 6ahogyan Sára engedelmeskedett Ábrahámnak, és urának nevezte őt. Az ő leányai lesztek, ha jót tesztek, és ha nem féltek semmiféle fenyegetéstől.
7És ugyanígy, ti, férfiak is, megértően éljetek együtt feleségetekkel, mint a gyengébb féllel, adjátok meg neki a tiszteletet mint örököstársatoknak is az élet kegyelmében, hogy imádkozásotok ne ütközzék akadályba.”
 (1Pt 3:1-7)

Cím:6347 Érsekcsanád, Zrínyi u. 32.
Lelkipásztor:Hetényi Levente
Állandó alkalmak:Vasárnap de. fél 10-kor imaóra
10 órakor istentisztelet
du. 4 órakor istentisztelet
Csütörtökön: 18 órakor istentisztelet
Honlap:http://www.csanadibaptistak.eoldal.hu

https://www.facebook.com/ErsekcsanadiBaptistaGyulekezet

https://www.youtube.com/@eszterporkolab4509


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!