Vasárnapi Istentisztelet 2023.09.17 – Horváth Ferenc — Melbourne-i Első Magyar Baptista Gyülekezet

369

78 megtekintés Élő közvetítés dátuma: 2023. szept. 17. Horváth Ferenc lelkipásztor igehirdetése a Jn 17:15-23 igeversek alapján. Melbourne-i Első Magyar Baptista Gyülekezet

15Nem azt kérem, hogy vedd ki őket a világból, hanem hogy őrizd meg őket a gonosztól. 16Nem a világból valók, mint ahogy én sem vagyok a világból való. 17Szenteld meg őket az igazsággal: a te igéd igazság. 18Ahogyan engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba: 19én őértük odaszentelem magamat, hogy ők is megszentelődjenek az igazsággal.
20De nem értük könyörgök csupán, hanem azokért is, akik az ő szavukra hisznek énbennem; 21hogy mindnyájan egyek legyenek, ahogyan te, Atyám, énbennem, és én tebenned, hogy ők is bennünk legyenek, hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél el engem. 22Én azt a dicsőséget, amelyet nekem adtál, nekik adtam, hogy egyek legyenek, ahogy mi egyek vagyunk: 23én őbennük és te énbennem, hogy teljesen eggyé legyenek, hogy felismerje a világ, hogy te küldtél el engem, és úgy szeretted őket, ahogyan engem szerettél.”
(Jn 17:15-23)

https://www.youtube.com/@MEMBGy

https://www.facebook.com/melbourne.magyar.baptista/

https://magyarsag.mti.hu/szervezetek_intezmenyek/15502297/elso_magyar_baptista_gyulekezet_(melbourne


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!