Sunday, 17th of September 2023 – Darren Muller – Warwick Baptist Church, Australia

143

35 megtekintés Élő közvetítés dátuma: 2023. szept. 17.Welcome! Darren Muller lelkipásztor igehirdetése az 1Kor 6:12-20 igeversek alapján. Warwick Baptist Church, Queensland, Australia

12Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de nem válok semminek a rabjává. 13Az eledel a gyomorért van, a gyomor pedig az eledelért, de Isten ezt is, amazt is meg fogja semmisíteni. A test azonban nem a paráznaságért van, hanem az Úrért, az Úr pedig a testért. 14Isten ugyanis feltámasztotta az Urat, és hatalmával minket is fel fog támasztani. 15Vagy nem tudjátok, hogy a ti testetek a Krisztus tagja? Most tehát azok, akik a Krisztus tagjai, parázna nő tagjaivá legyenek? Szó sem lehet róla! 16Vagy nem tudjátok, hogy aki parázna nővel egyesül, egy testté lesz vele? Mert amint az Írás mondja, „lesznek ketten egy testté”. 17Aki pedig az Úrral egyesül, egy lélek ővele. 18Kerüljétek a paráznaságot! Minden más bűn, amit elkövet az ember, kívül van a testén, de aki paráználkodik, a saját teste ellen vétkezik. 19Vagy nem tudjátok, hogy testetek a bennetek levő Szentlélek temploma, akit Istentől kaptatok, és ezért nem a magatokéi vagytok? 20Mert áron vétettetek meg: dicsőítsétek tehát Istent testetekben!” (1Kor 6:12-20)

“12All things are lawful for me; but not all things are expedient. All things are lawful for me; but I will not be brought under the power of any.13Meats for the belly, and the belly for meats: but God shall bring to nought both it and them. But the body is not for fornication, but for the Lord; and the Lord for the body:14and God both raised the Lord, and will raise up as through his power.15Know ye not that your bodies are members of Christ? shall I then take away the members of Christ, and make them members of a harlot? God forbid.16Or know ye not that he that is joined to a harlot is one body? for, The twain, saith he, shall become one flesh.17But he that is joined unto the Lord is one spirit.18Flee fornication. Every sin that a man doeth is without the body; but he that committeth fornication sinneth against his own body.19Or know ye not that your body is a temple of the Holy Spirit which is in you, which ye have from God? and ye are not your own;20for ye were bought with a price: glorify God therefore in your body.” ((1Kor 6:12-20)

https://www.youtube.com/@warwickbaptistchurchqldaus3974

http://www.warwickbaptist.net

https://www.facebook.com/warwickbaptistchurch/


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Cipősdoboz akció