Nyári gyermekhét Békéscsabán

2373
A táborozók

2016. június 27–július 1. között rendeztük meg Békéscsabán a 18. nyári gyermekhetet. Nagy örömünkre a gyermekhét iránti érdeklődés évről évre nő. Ebben az évben 82 gyermek vett részt táborunkban, melynek azt a címet adtuk, hogy „Építkezés”.

Nehémiás könyvének történetein keresztül beszélgettünk a gyerekekkel arról, hogy Istennek gondja van ránk, és ő mindig biztos segítség a nyomorúságban. Bátorítottuk őket, hogy amint Nehémiást nem hagyta el Isten, úgy minket sem hagy el és nem marad el tőlünk.
Kiemeltük, hogy az Istenhez való viszonyulásunk alapvetően meghatározza a testvéreinkkel, illetve az emberekkel való kapcsolatainkat. A gyermekhét végén pedig az Istennel való szövetségkötésre hívtuk fel a figyelmet, amit Isten ajánl fel kegyelemből az embereknek.

Jó volt megtapasztalni Isten áldását és oltalmát szolgálatunk minden területén. A tanításokban, a bábozásban, a beszélgetésekben, a játékokban, a testvériség összefogásában, az önkéntes szolgálatra való készségben, az adományokban, a jó időben, az örömben, a békességben…

Mindenért Istené a dicsőség!

„Krisztus azért halt meg mindenkiért, hogy akik élnek, többé ne önmaguknak éljenek, hanem annak, aki értük meghalt és feltámadt.” (2Kor 5,15)


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!