Éber várakozás – Kelédi Márton – 2023.12.03. – Veresegyház

149

221 megtekintés Élő közvetítés dátuma: 2023. dec. 3. ÉLŐ REMÉNY BAPTISTA GYÜLEKEZET – VERESEGYHÁZ Kelédi Márton lelkipásztor igehirdetése a Lk 21:25-36 igeversek alapján. Élő Remény Baptista Gyülekezet Veresegyház

25És jelek lesznek a napban, a holdban és a csillagokban, a földön pedig a tenger zúgása és háborgása miatt kétségbeesnek a népek tanácstalanságukban. 26Az emberek megdermednek a félelemtől és annak sejtésétől, ami az egész földre vár, mert az egek tartóoszlopai megrendülnek. 27És akkor meglátják az Emberfiát eljönni a felhőben nagy hatalommal és dicsőséggel. 28Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok.
29Mondott nekik egy példázatot is: Nézzétek meg a fügefát és a fákat mind! 30Amikor látjátok, hogy már kihajtottak, magatoktól is tudjátok, hogy már közel van a nyár. 31Így ti is, amikor látjátok, hogy mindezek bekövetkeznek, tudjátok meg: közel van az Isten országa. 32Bizony mondom nektek: nem múlik el ez a nemzedék addig, amíg mindez meg nem lesz. 33Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el.
34Vigyázzatok magatokra, nehogy szívetek elnehezedjék mámortól, részegségtől vagy a megélhetés gondjaitól, és hirtelen lepjen meg titeket az a nap, 35mint valami csapda, mert rá fog törni mindazokra, akik a föld színén laknak. 36Legyetek tehát éberek, és szüntelen könyörögjetek, hogy legyen erőtök kimenekülni mindazokból, amik történni fognak, és hogy megállhassatok az Emberfia előtt.”
(Lk 21:25-36)

Cím:2112 Veresegyház, Hajnal u. 2/A.
Lelkipásztor:Bacsó Benjámin
Állandó alkalmak:Vasárnap 10.00 imaáhitat, 10.30 és 17.00 Istentisztelet
Honlap:https://eloremeny.hu/
További információk:Szadai körzet
https://www.instagram.com/eloremenygyulekezet

https://www.facebook.com/eloremeny

https://www.youtube.com/@eloremenybaptistagyulekeze790


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!