Cölöpök: Életem igéi – Jóföldi Endre – 2023.07.16 – Kaposvár

210

Élő közvetítés dátuma: 2023. júl. 16. Jóföldi Endre lelkipásztor igehirdetése a Péld 19:27 és a Jer 2:11-13 igeversek alapján. Békevár Baptista Gyülekezet. Baptista gyülekezet Kaposváron a Békefüredi lakótelep szívében. Azért élünk, hogy továbbadjuk Isten szeretetét. Itt online belenézhetsz istentiszteleteinkbe, de annak örülnénk a legjobban, ha személyesen is találkozhatnánk, egy vasárnap délelőtt 10 órától!

“Ha nem hallgatsz, fiam, az intésre, tévelyegni fogsz okos tanítások nélkül!” (Péld 19:27)

“Szünjél meg, fiam, hallgatni az olyan tanítást, mely téged arra visz, hogy a bölcseségnek igéjétől eltévedj.” (Péld 19:27, Károli)

“Ha cserélt-é valamely nemzet isteneket? noha azok nem istenek. Az én népem pedig felcserélte az ő dicsőségét tehetetlenséggel! Álmélkodjatok ezen, oh egek, és borzadjatok és rémüljetek meg igen! azt mondja az Úr. Mert kettős gonoszságot követett el az én népem: Elhagytak engem, az élő vizek forrását, hogy kútakat ássanak magoknak; és repedezett kútakat ástak, a melyek nem tartják a vizet.” (Jer 2:11-13, Károli)

Hogy kicsoda Jézus?
http://bekevar.hu/bemutatkozas
Rólunk és alkalmainkról itt találsz több információt: https://www.facebook.com/bekevar https://www.instagram.com/bekevargyul…
http://www.bekevar.hu
https://www.youtube.com/@BekevarBaptistaGyulekezet


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!