2024 Február 18 Vasárnap d.u. | A szilágysámsoni ének- és zenekar szolgálata – Zsemlye Alfréd – Szilágyballa

107

2045 megtekintés Élő közvetítés dátuma: 2024. febr. 18. Zsemlye Alfréd lelkipásztor igehirdetése a Fil 3:7-21 igeversek alapján. Szilágyballai Baptista Gyülekezet

de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának Krisztus Jézusban adott jutalmáért”7Ellenben azt, ami nekem nyereség volt, kárnak ítéltem Krisztusért. 8Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem. 9Hogy kitűnjék rólam őáltala: nincsen saját igazságom a törvény alapján, hanem a Krisztusba vetett hit által Istentől van igazságom a hit alapján, 10hogy megismerjem őt és feltámadása erejét, valamint a szenvedéseiben való részesedést, hasonlóvá lévén az ő halálához, 11hogy valamiképpen eljussak a halottak közül való feltámadásra.
12Nem mintha már elértem volna mindezt, vagy már célnál volnék, de igyekszem, hogy meg is ragadjam, mert engem is megragadott Krisztus Jézus. 13Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, 14de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának Krisztus Jézusban adott jutalmáért.
15Akik tehát tökéletesek vagyunk, így gondolkozzunk, és ha valamit másképpen gondoltok, azt is kinyilatkoztatja majd Isten nektek; 16de amire eljutottunk, ahhoz ragaszkodjunk. 17Legyetek követőim, testvéreim, és azokra figyeljetek, akik úgy élnek, ahogyan mi példát adtunk nektek. 18Mert sokan élnek másképpen: akikről sokszor mondtam nektek, most pedig sírva is mondom, hogy ők Krisztus keresztjének ellenségei; 19kárhozatra jutnak, a hasuk az istenük, és azzal dicsekszenek, ami a gyalázatuk, mert földi dolgokkal törődnek. 20Nekünk pedig a mennyben van polgárjogunk, ahonnan az Úr Jézus Krisztust is várjuk üdvözítőül, 21aki az ő dicsőséges testéhez hasonlóvá változtatja a mi gyarló testünket azzal az erővel, amellyel maga alá vethet mindeneket.”
(Fil 3:7-21)

https://www.youtube.com/channel/UCNGOEEQ2-Yl6YCxY25Y1D2A

https://www.facebook.com/baptistagyulekezet.szilagyballa

https://www.facebook.com/baptistagyulekezet.szilagyballa.3/

Az Úr áldjon meg minden hallgatót! Facebook: https://www.facebook.com/baptistagyul...
Szilágyballai Baptista Énekkar – Üdvözítő Született Spotify – https://open.spotify.com/album/5tg6Wg...
Youtube Music – • Bevezető Deezer – https://www.deezer.com/hu/album/81358...
Apple Music – https://music.apple.com/us/album/%C3%…
Amazon Music – https://www.amazon.com/%C3%9Cdv%C3%B6...


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!