2024.03.31 – A hét első napján – Máté 28:1-10 – Macher Tivadar – Pécs

96

22 megtekintés 2024. márc. 31. Macher Tivadar lelkipásztor igehirdetése a Máté 28:1-10 igeversek alapján. Pécsi Baptista Gyülekezet 

1Szombat elmúltával, a hét első napjának hajnalán, elment a magdalai Mária és a másik Mária, hogy megnézzék a sírt. 2És íme, nagy földrengés támadt, mert az Úr angyala leszállt a mennyből, és odalépve elhengerítette a követ, és leült rá. 3Tekintete olyan volt, mint a villámlás, és ruhája fehér, mint a hó. 4Az őrök a tőle való félelem miatt megrettentek, és szinte holtra váltak. 5Az asszonyokat pedig így szólította meg az angyal: Ti ne féljetek! Mert tudom, hogy a megfeszített Jézust keresitek. 6Nincsen itt, mert feltámadt, amint megmondta. Jöjjetek, nézzétek meg azt a helyet, ahol feküdt. 7És menjetek el gyorsan, mondjátok meg a tanítványainak, hogy feltámadt a halottak közül, és előttetek megy Galileába: ott meglátjátok őt. Íme, megmondtam nektek.
8Az asszonyok gyorsan eltávoztak a sírtól, félelemmel és nagy örömmel futottak, hogy megvigyék a hírt tanítványainak. 9És íme, Jézus szembejött velük, és ezt mondta: Legyetek üdvözölve! Ők pedig odamentek hozzá, megragadták a lábát, és leborultak előtte. 10Ekkor Jézus így szólt hozzájuk: Ne féljetek! Menjetek el, adjátok hírül testvéreimnek, hogy menjenek Galileába, és ott meglátnak engem.”
(Mt 28:1-10)

Cím:7627 Pécs, Bokor u. 52.
Lelkipásztor:Macher Tivadar
Állandó alkalmak:Vasárnap 9:30 – Istentisztelet
Csütörtök 18:30 – Online bibliaóra
Péntek 18:00 – Ifjúsági alkalom
Kedd délelőttönként 9:30-tól Baba-mama klub
Minden páros héten csütörtökön 9:00-tól HatvanPlusz
Honlap:http://pecsibaptista.hu/
További információk:Körzeti misszióállomások:
Tótújfalu, Petőfi u. 12. – 7918;

Intézményeink:
Kishajó Baptista Óvoda – kishajoovoda.hu
Pécsi Baptistapont – Pécs, Uitz Béla u. 2.

https://www.facebook.com/pecsibaptista

https://www.youtube.com/@pecsibaptistagyulekezet


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!