2023.07.09. Természetesen természetfeletti (Mike Sámuel) – Kecskemét

373

Élő közvetítés dátuma: 2023. júl. 9. Mike Sámuel lelkipásztor igehirdetése az ApCsel 2:41-47 és a Mk 16:19-20 igeversek alapján. Kecskeméti Baptista Gyülekezet

“Ők pedig kitartóan részt vettek az apostoli tanításban, a közösségben, a kenyér megtörésében és az imádkozásban. Félelem támadt minden lélekben, és az apostolok által sok csoda és jel történt. Mindazok pedig, akik hittek, együtt voltak, és mindenük közös volt. Vagyonukat és javaikat eladták, szétosztották mindenkinek: ahogyan éppen szükség volt rá. Mindennap állhatatosan, egy szívvel, egy lélekkel voltak a templomban, és amikor házanként megtörték a kenyeret, örömmel és tiszta szívvel részesültek az ételben; dicsérték Istent, és kedvelte őket az egész nép. Az Úr pedig napról napra növelte a gyülekezetet az üdvözülőkkel.” (ApCsel 2:42-47)
“Az Úr Jézus pedig miután ezeket mondta nekik, felemeltetett a mennybe, és az Isten jobbjára ült. Azok pedig elmentek, hirdették az igét mindenütt, az Úr pedig együtt munkálkodott velük, megerősítette az igehirdetést a nyomában járó jelekkel.” (Mk 16:19-20)

Az igehirdetést itt tudod visszahallgatni: https://podcasters.spotify.com/pod/sh…
Ha támogatni szeretnéd a gyülekezetet: https://kecskemetibaptista.hu/adomany
További információk: https://www.facebook.com/kecskemetiba…https://kecskemetibaptista.hu/


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286