Tanévnyitó Istentiszteleti Ünnep

717

Szeretettel várunk Tanévnyitó Istentiszteletünkön a Csepeli és a Szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezetek nevében!

Hiányát éreztük egy olyan nyílt és közös Istentiszteleti alkalomnak, ahol imádkozva kezdhetjük el a tanévet. (A Csepeli Polgármesteri Hivatal támogatásával ez is valósággá vált!)

Látjuk, hogyan vesznek el – korábban – alapnak hitt értékek, és szeretnénk olyan válaszokat adni a mai kor kihívásaira, amelyek nem avulnak el! A Bibliát akarjuk segítségül hívni mai útkeresésünkben is, amelynek üzenetét örök érvényűnek látjuk minden korra és minden élethelyzetre vonatkozóan!

Isten Igéjének egyik csodálatos igazsága így hangzik: „6Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.” (Példabeszédek könyve 22. rész 6. vers) Mi lehet a jelen társadalmi nehézségek között a gyermeknek „megfelelő mód”? Hogyan adhatunk nekik olyan értékeket, amelyek egész életükre nézve útravalót jelenthetnek? Hogyan segíthet mindezekben a Biblia, Isten Igéje?

Keressük együtt a válaszokat ezekre a kérdésekre, és ismerkedj meg Baptista közösségünk hitéleti és istentiszteleti gyakorlatával!

Szeretnénk úgy nekiindulni a 2018-2019-es tanévnek, hogy Isten segítségében bizakodva imádságban kérjük az Ő áldását és segítségét a pedagógusok, a gyermekek és a szülők életére és munkájára.

Kívánjuk, hogy találkozz – ezen az Istentiszteleten – mennyei Atyánkkal, halld meg, amit mondani akar neked, és lásd meg, mennyi csodát tesz ebben a mai világban is!
Áldást kívánunk életedre!

A szervezők nevében: Sinkovicz Sándor és Paróczi Zsolt lelkipásztorok

(A Csepeli és a Szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezetek szervezésében, a Csepeli Polgármesteri Hivatal támogatásával jöhetett létre ez az alkalom.)