Tahi Konferencia 2019

558

Mi is új életben járjunk!

Mikor is történt a megtérésed és bemerítkezésed? Idén, 10 éve, vagy 25 éve, esetleg 50 éve?  Ugye emlékszel még az első szeretetre, a hitélet első lépéseire? Miként telt az idő azóta? Hogyan alakult az életed, a hited, a szolgálatod?

Ezekkel a kérdésekkel fogunk találkozni az idei Tahi Konferencián, 2019. augusztus 25-én Tahi Táborban. Idei, vagy éppen jubiláló bemerítkezők bizonyságtételeit fogjuk meghallgatni, és az új életben való járáshoz kapunk bátorítást, tanítást.

Délelőtt 10 órakor kezdődő istentiszteleten Mészáros Kornél lelkipásztor, egyházunk főtitkára, délután 15 órától Varga László Ottó szombathelyi lelkipásztor, a dunántúli egyházkerület elnöke hirdeti az igét. A fúvósok „ébresztik” a reggelt és köszöntenek bennünket a táborban, majd kórusénekekkel és evangéliumi énekekkel dicsérjük az Urat. Délelőtt a pócsmegyeriek segítségével lesz gyermekfoglalkozás az ovisok és a kisiskolások számára. A bölcsis korúaknak a Családi Park nekik szóló játékai teszik felejthetetlenné a napot. A nap házigazdái Papp János egyházelnök és Durkó István missziói igazgató lesznek.

Ebédszünetben további fakultatív programok mellett a Bibliai Családi Park játékai is várják a gyermekeket.  Ebédrendelésre is lehetőség van a gondnok testvéréken keresztül (Szűcsné Piroska Tel:  06-20-886-8470  Email: tahitabor@baptist.hu), legkésőbb augusztus 17-ig.

Szeretettel várjuk tehát testvéreinket és minden kedves érdeklődőt 2019. augusztus 25-én Tahi táborba. Konferenciai napunk 10 órakor kezdődik, majd délután 15 órakor folytatódik.

Találkozhatunk veled is Tahiban?