Singing Men of Texas Debrecenben

581

Magyarországra látogat a világhírű Singing Men of Texas! Május elején négy helyszínen is koncertet adnak, Michael Gott pedig az evangélium üzenetét hozza majd közénk. A kiváló zenészekből és énekesekből álló amerikai testvérek hosszú ideje imádkoznak az evangélizációs koncertsorozat sikeréért és a Jézustól kapott jó hír terjedéséért, melyhez most mi is csatlakozhatunk! Osszuk meg minél több emberrel az esemény hírét, buzdítsuk testvéreinket a hívogatásra, imádságra! 🙏

Az alkalom ingyenes, csak regisztrációhoz kötött, melyet a baptist.hu/texas címen lehet megtenni! Érdemes minél hamarabb jelentkezni, barátokat, ismerősöket is hívni!

A zenekarról

A Sam W. Prestidge által 1974-ben alapított Singing Men of Texas a texasi baptista gyülekezet zenei szolgálatából nőtte ki magát. Mára hat regionális csoportból áll, amelyek elsősorban zenei szolgálatevőkből, lelkipásztorokból, más egyházi vagy társulási munkatársakból és laikusokból állnak, akik aktívan részt vesznek templomuk zenei szolgálatában. Céljuk, hogy Istenet a zenén keresztül dicsőítsék, hirdetve Jézus Krisztus evangéliumát, lehetőséget biztosítva a keresztény növekedésre, inspirációra, közösségre és missziós szolgálatra. A csoportok részt vettek a Texasban és az Egyesült Államokban folytatott tájékoztató erőfeszítésekben, és világszerte prédikációban és dalban szolgáltak, többek között Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Mexikóban, Kelet- és Nyugat-Európában, Kínában és Spanyolországban.

Michael Gott-ról

Michaelt gyakran nevezik evangélistának, ami azt jelenti: „örömhírt mondó ember”, és szerinte a legjobb örömhír Jézus Krisztusról szól. Meggyőződése, hogy ma a legfontosabb üzenet mindenki számára, hogy személyes kapcsolata lehet Jézus Krisztussal, aki örökre megváltoztatja az embert. Arról is meg van győződve, hogy Jézus azért jött el közénk, hogy bemutassa Isten szeretetét, és megmentse az embereket az üres, értelmetlen élettől. Szabadulást kínál félrevezetett, önző és bűnközpontú gondolkodásunkból. Jézus Krisztus mondta:

„Én vagyok az út, az igazság és az élet.” (János evangéliuma 14,6)

Ezért életünknek Jézus Krisztusra és a Biblia igazságára kell épülnie.