2022. Február

11febrEgész nap13Kiemelt eseményMire állsz? Mire vársz? // Debreceni Baptista Ifi Konfi 2022(Egész nap) Debrecen, Lovarda, Kassai út 26., Debrecen, 4028Esemény kategória:Ifjúsági program,Konferencia

Esemény részletek

Kedves érdeklődők!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: már szervezzük a 2022-es Debreceni Baptista Ifjúsági Konferenciát  Biztosak vagyunk benne, hogy más lesz, mint az előző években, hiszen előreláthatólag jelentős korlátozásokkal kell számolnunk a hatályos jogszabályoknak megfelelően, de ha csak nem lesz teljes lezárás, szeretnénk megtartani, mert hisszük, hogy Isten szeretné, ha találkoznánk vele és egymással.

A konfi témája Mire állsz? Mire vársz? – ezen belül hallani fogunk többek között arról, milyen szellemi közeg vesz minket körül nap mint nap, hogyan tudunk ebben a közegben szilárdan Istenben maradni, és mit jelent a radikális Krisztuskövetés.

Kiinduló igénk a János első levele 2:15-17: „Ne szeressétek a világot, se azt, ami a világban van. Ha valaki szereti a világot, abban nincs meg az Atya szeretete. Mert mindaz, ami a világban van, a test kívánsága, a szem kívánsága és a vagyonnal való kérkedés, nem az Atyától, hanem a világtól van. A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”

Időpont: 2022. február 11-13.
Helyszín: Debrecen, Kassai út 26. Lovarda Kulturális és Konferencia Központ

Folyamatosan fogunk infókat megosztani a konfiról – mindent időben -, tehát érdemes figyelnetek a Debreceniifi oldalát! – e-mail: debrecenikonfi@gmail.com

Több

Időpont

Február 11 (Péntek) - 13 (Vasárnap)

Helyszín

Debrecen, Lovarda

Kassai út 26., Debrecen, 4028

X