Jézus! – #mabim tábor

158

Szeretettel hívunk augusztus első teljes hetében Soltvadkertre a #mabim táborába! 🌊😊

Jelentkezés:
http://baptistaifi.hu/hu/nagytabor2019

Regisztrációval kapcsolatos kérdések: soltvadkert2019@baptistaifi.hu

A hét során közösen nézünk fel Jézusra és formálódunk az Ő képmására. 👉🏻 A tanítások során a szolgálói életforma, a szolgálatban való elköteleződés és az Isten szerinti életvezetés kerül a középpontba. Ha szeretnél Te is szolgálói életformát kialakítani, Krisztus példáját követve jelen lenni a kapcsolataidban, a környezetedben, a gyülekezetedben, akkor várunk szeretettel a táborban! 😊
📍Három tanítónk lesz: Boros Dávid, Mike Sámuel és Papp János.
📍Az ő vezetésükkel felnézünk Jézusra, mint gyógyítóra, mint példára a csendben (pihenésben, imában), mint szabadra (a külső nyomásról), mint szolgára, mint bárányra, és mint oroszlánra.
📍Lesznek tematikus és klasszikus #mabim kiscsoportok: belső gyógyulás-lelkigondozás, Bibliatanulmányozás, Evangelizáció mint életstílus, Imádság és böjt, Kommunikációs tréning, Tanítványozás és mentorálás, Vezetői szolgálat.
📍Lesznek életvezetési és szolgálati szemináriumok: Krízis és kudarckezelés; Prófétás, nyelveken szólás, gyógyítás; Igei szolgálatok; Dicsőítő életforma; Ifivezetői találkozó; Online marketing a gyülekezetben; Sáfárság – avagy mit kezdjek a pénzemmel?
📍Lesz dicsőítés, amit a #mabimdics vezet majd. 🎸🎺🥁🎤
📍Lesz sport!⚽️🏀🏐🏓
📍Lesznek szabadprogramok!
📍Lesz kávéház! ☕️🍫🍿
📍Lesz strand! 🏖
📍És lesz sok meglepetés!

#ittahelyed #nagyonvárunk

Jelentkezés:
http://baptistaifi.hu/hu/nagytabor2019

Regisztrációval kapcsolatos kérdések: soltvadkert2019@baptistaifi.hu