Házasság hete 2020. február 9-16.

805

„Csapatjáték szerelemmel”

Hazánkban tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a házasság hete a  magyarországi keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a házasság, a család értékeire, valamint központi szervezésű programokkal, illetve civil kezdeményezésű rendezvények katalizálásával elérhető közelségbe vigye a segítséget azok számára, akikházasságra készülnek, vagy akik már házasságban élnek, de problémákkal szembesülnek.

A már több mint húsz országban jelen lévő házasság hete mozgalom magyarországi rendezvénysorozata február 9-én református istentisztelettel kezdődik a debrecen-nagyerdei református templomban és február16-án a budapest-belvárosi Nagyboldogasszony főplébánia-templombanzáró misével fejeződik be. Hét közben pedig országszerte számtalan gyülekezeti és kulturális program várja az érdeklődőket.

Szeretettel buzdítjuk a gyülekezeteket, közösségeket,hogy szervezzenek maguk is a házasságok létrejöttét, megtartását,ápolását segítő akalmakat, programokat!

További részletek a www.hazassaghete.hu és a www.facebook.com/hazassaghete oldalakon.

A Házasság Hete Szervezőbizottsága