Egy nap az Úrral

123

Október 17-én arra hívjuk a lelkipásztorokat, vezetőket és gyülekezeti tagokat, hogy közösen töltsünk Egy napot az Úrral! Szeretnénk, ha a dicsőítésen, imádságon, a tanításokon és az úrvacsorai közösségen keresztül új erőt nyerhetnénk a keresztnél!

A nap témái:

Nyerjünk erőt a keresztnél!

Kegyelem és fegyelem a posztmodern korban

Az előadások és az igei üzenet mellett dicsőítéssel, imaszolgálattal, kerekasztal-beszélgetéssel és közös úrvacsorával készülünk.

A konferencia szolgálattevői: Budai Zsolt, Csiha Márton, Durkó István, id. Kovács Géza, Merényi Zoltán, Mészáros Kornél, Papp János, Révész Dániel, Révész Lajos, Tóth Sándor

Az alkalmat élőben közvetítjük a Magyarországi Baptista Egyház youtube csatornáján.

A konferencián a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlapon fogadunk:

https://forms.gle/bRJgbTDeMj1TEQ8h8

Jelentkezési határidő: október 10.

A konferencia részvételi díja 1500 Ft, mely tartalmazza az ebéd és a frissítő költségét is. A részvételi díjat – az online regisztrációt követően – átutalásos módon lehet rendezni.

Kedvezményezett neve: Magyarországi Baptista Egyház

Bankszámlaszám: 13520405-77777777-77777777 KDB Bank

Közlemény: Név/Nevek + Egy nap az Úrral

A jelenlegi előírások és információk alapján személyes találkozásra készülünk. A biztonsági előírásoknak megfelelően a személyes részvételi létszám limitált, ennek elérése után lezárjuk a regisztrációt.

Amennyiben a járványhelyzet nem teszi lehetővé a személyes találkozást, online rendezzük meg a konferenciát.

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, az elutalt részvételi díjakat a COVID miatt nehéz helyzetbe került baptista testvéreink megsegítésére ajánljuk fel.