Csodáknak csodája – Kaposvár

  0
  225
  Az In Medias Brass Quintet hangversenye

  Közreműködik a Baptista Központ Énekkar
  vezényel: Oláh Gábor

  Az In Medias Brass 2010 januárjában alakult, tagjai a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztek művész diplomát. Az együttes – megalakulását követő nem sokkal több, mint három éven belül – hét rangos, nemzetközi díjat szerzett kamarazene versenyeken: öt első, két második és számos különdíjat Dél-Koreában, Németországban, Szlovéniában, Japánban, Olaszországban, Franciaországban és az Amerikai Egyesült Államokban.

  A Baptista Központi Énekkar immár 62 éve folyamatosan működő zenei együttes. Kül – és belföldön is rendszeresen koncerteznek.

  Az est programjában váltakoznak a különböző átiratú és népszerű angol, francia, német, olasz és természetesen magyar énekek, de elhangoznak majd barokk nagymesterek művei, műrészletei is mint például J.S. Bach ismert korál-előjátéka vagy Corelli: g-moll „Karácsonyi” concertója.

  Műsor

  G. F. Händel: Örvendj, világ
  M. Praetorius: Es ist ein Ros’ entsprungen
  J. S. Bach: „Wachet auf, ruft uns die Stimme” BWV 645
  Francia karácsonyi ének: Aranyszárnyú angyal
  Gregorián dallam: Veni, veni, Emmanuel
  A. Corelli: Op.6. No.8. „Karácsonyi” Concerto
  Ott Rezső: Csodáknak csodája
  Olasz karácsonyi ének: Kicsi Jézus, aludjál
  Magyar karácsonyi ének: A kis Jézus megszületett
  Angol karácsonyi ének: Soha nem volt még
  J. Rutter: Candlelight Carol
  J. Rutter: Angel’s Carol
  Középkori latin himnusz: Ó, jöjjetek, hívek
  Jegyár: 4 400 Ft
  Kedvezmény:

  Diákok, nyugdíjasok valamint Kaposvár kártyával rendelkezők számára 10%, Filharmónia bérleteseink számára 20% kedvezményt biztosítunk.

  Jegyvásárlás a Szivárvány Kultúrpalota pénztárában (Kaposvár, Noszlopy G. u. 5-7. Nyitva tartás: H-P 11:00- 19:00) valamint a Tourinform Irodában (Kaposvár, Fő u. 8., Nyitva tartás: H-P 09:00-17:00, szombaton 09:00-14:00), a Ticket Express jegyirodáiban és a www.jegymester.hu oldalon.