20 éves a Wycliffe Magyarország!

493

A február 16-i rendezvény ünnepi évünk kiemelt eseménye, amikor családtagjainkkal, barátainkkal, támogatóinkkal, partnereinkkel és gyülekezeteinkkel, egyházainkkal szeretnénk együtt hálát adni mindazért, amit Isten magyarok által a bibliafordítás mozgalmában globális szinten elvégzett az elmúlt 20 év során.

Az eseményen rövid beszámolókat, interjúkat hallhatunk majd az elmúlt két évtized történéseiből, és együtt dicsérhetjük a Misszió Urát, valamint járhatunk közben a még szükségben levőkért.

IDŐPONT: 2019. február 16. 10:00-13:00 (Az esemény állófogadással zárul.)
HELYSZÍN: Kelenföld Montázs Központ színházterme (Budapest, XI., Vahot u. 14/b, I. em.)


REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES:

Az esemény ingyenes, de egyszerű regisztrációhoz között.
Határidő: február 7.
Felület: a wycliffe.hu oldalon található linken keresztül elérhető online űrlap.
Miért szükséges?: hogy megfelelő helyet készíthessünk és felkészülhessünk az érkezők vendéglátására

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Weboldalunk: www.wycliffe.hu

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/wycliffe.hu/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/590764164662266/

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
Küldetésünk közös, legyen ünneplésünk is az! 

Vendégeinkről bővebben:

Mundara Muturi: Mundara jelenleg a Wycliffe Világszövetség Afrika Területi igazgatójaként szolgál. Immár 30 éve vállal szerepet a bibliafordítás munkájában. Ezirányú szolgálatát a kenyai Wycliffe, azaz a BTL (Bible Translation and Literacy) szervezeténél kezdte meg, ahol 22 éven át dolgozott különféle feladatkörökben, köztük a társaság igazgatójaként. Ezután választották meg a Világszövetség Afrika területi vezetőjének, amely feladat részeként Mundara 15 afrikai ország 18 nemzeti szervezetéért felelős.

A Wycliffe Világszövetség több mint 100 szervezet közössége világszerte. Fő törekvése, hogy megteremtve a szükséges feltételeket, elősegítse a hasonló gondolkodású szervezetek minél magasabb szintű együttműködését és részvételét Isten Missziójában a bibliafordításon és az ahhoz kapcsolódó szolgálatokon keresztül.

Mundara gyülekezeti hátterét a CITAM Valley Road pünkösdi gyülekezet adja Nairobiban, ahol több mint 30 éven át aktívan szolgált, s a közelmúltban tette le gyülekezetvezetői feladatait.

Mundara kenyai állampolgár, feleségével Rahab-bal két felnőtt lányuk van.

Pieter Koen: Nyugdíjas holland bibliafordító misszionárius,
a Magyar szervezet egyik alapítója.

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének jelenlegi és korábbi munkatársai, egyesületi és misszionárius tagjai:
Az eseményen jelen lesznek aktuálisan itthon tartózkodó, más kultúrális és/vagy nyelvi közegben szolgáló munkatársaink, Greizer Miklós és Zsófia, Horváth Ádám, valamint Sz. Laura; valamint korábbi tagjaink közül is néhányan, akiktől rövid interjú formájában hallhatunk majd tapasztalataikról.
Távolmaradó munkatársaink is készülnek üzenettel, ami szintén tolmácsolásra kerül az esemény során.

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének magyar és nemzetközi partnerei:
A WBE munkája ma elképzelhetetlen magyarországi és nemzetközi partnerei nélkül. Szervezetek, gyülekezetek és egyházi intézmények képviselői is jelen lesznek közöttünk.