Forrás: Szimfónia program – Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola Facebook

„Régi álmunk teljesült a Lada Niva megvásárlásával, ami óriási segítséget jelent a mindennapi munkánkban. Most úgy érzem, vannak csodák és jó emberek! Nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük!” – írja közösségi oldalán Solymosi Árpád, a Szimfónia Programot lebonyolító Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese.

Forrás: Szimfónia program – Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola Facebook

Rendhagyó ajándék!

„Ma három hete állt csatasorba legújabb családtagunk. Nem új kolléga, növendék vagy hangszer érkezett a Symphonia kötelékébe, hanem egy régóta vágyott segítség, egy igazi terepjáró.
A LADA 4X4 évek óta álma volt a Miskolc-Vasgyári kollégáinknak, amit egy névtelenségét kérő adományozó vásárolt meg a Symphonia Alapítvány részére. Tanáraink évek óta járhatatlan utakkal küzdöttek nemegyszer sérülést okozva saját autóikon Lyukóvölgyben a gyerekekhez való eljutás érdekében.
A Rézangyalok című film egyik budapesti bemutatója után vette fel a kapcsolatot tanárainkkal egy nagylelkű üzletember, aki szerette volna, ha a gyerekekkel és a családokkal való kapcsolattartásunk könnyebbé válik a szalonból vásárolt autó segítségével.
Tanáraink és növendékeink nagy örömmel vették birtokba és sározták össze a terepjárót! 
Nagyon hálásak vagyunk az autó megvásárlásáért, mellyel a lyukóvölgyi szerepvállalásunk új alapokra helyeződött! Köszönjük!!!”
Szimfónia program – Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola

Forrás: Szimfónia program – Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola Facebook

Már össze is sározták a Ladát | BOON

Egy névtelenséget kérő üzletember vásárolta meg a terepjárót a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskolának. „Régi álmunk teljesült a Lada Niva megvásárlásával, mely óriási segítséget jelent a mindennapi munkánkban. Most úgy érzem, vannak csodák és jó emberek! Nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük!” – írja közösségi oldalán Solymosi Árpád, a Szimfónia Programot lebonyolító Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola igazgató­helyettese.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!