Mindenkinek tetszett a Bibliai Családi Park

4545

Vidám gyermeknapot tölthetett együtt minden érdeklődő, aki eljött Pécsre a Bibliai Családi Parkba május 25-én. A reggel hétkor érkező kamiont a három pécsi baptista gyülekezetből érkező férfiak pakolták le. Néhány óra múlva már álltak is a játékok.

A nap folyamán több száz gyermek és családja jött el megismerkedni a játékokkal és a bibliai történetekkel. József, Noé, Dániel történetei és Jézus példázatai új megvilágításban, játékos formában kerültek szóba ezen a napon. Legnagyobb sikere az ugrálóváraknak volt, de a cukordobáló katapult és a fáraó álma játék is nagyon sokakat vonzott. A legkisebbek számára a teremtés témájú játszósarok szerzett örömet. Egy helyen az evangélium kétperces, ábrával segített bemutatását is meghallgathatták az érdeklődők. A gyülekezetekből jött segítők egyforma pólóban voltak, így könnyen meg lehetett szólítani őket, ha valakinek valamilyen segítségre volt szüksége.

Délben kicsit pihenhettek a kicsik és nagyok: közös éneklésre volt lehetőség, és egy bábelőadást nézhettek meg közösen, amit az Apostoli Egyház pécsi gyülekezetéből érkezett bábcsoport mutatott be.

Az előző csapadékos napok után egész nap verőfényes napsütésben lehettek együtt azok, akik itt töltötték a napjukat.

További képek az eseményről:


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!