Mikor is történt a megtérésed és a bemerítkezésed? Idén, 10 éve vagy 25 éve, esetleg 50 éve? Ugye emlékszel még az első szeretetre, a hitélet első lépéseire? Miként telt az idő azóta? Hogyan alakult az életed, a hited, a szolgálatod?

Ezekkel a kérdésekkel fogunk találkozni az idei tahi konferencián 2019. augusztus 25-én Tahi Táborban. Idei vagy éppen jubiláló bemerítkezők bizonyságtételeit fogjuk meghallgatni, és az új életben való járáshoz kapunk bátorítást, tanítást.

A délelőtt 10 órakor kezdődő istentiszteleten Mészáros Kornél lelkipásztor, egyházunk főtitkára, délután 15 órától Varga László Ottó szombathelyi lelkipásztor, a dunántúli egyházkerület elnöke hirdeti az igét. A fúvósok „ébresztik” a reggelt és köszöntenek bennünket a táborban, majd kórusénekekkel és evangéliumi énekekkel dicsérjük az Urat. Délelőtt a pócsmegyeriek segítségével lesz gyermekfoglalkozás az ovisok és a kisiskolások számára. A bölcsis korúaknak a Bibliai Családi Park nekik szóló játékai teszik felejthetetlenné a napot. A nap házigazdái Papp János egyházelnök és Durkó István missziói igazgató lesznek.

Az ebédszünetben további fakultatív programok mellett a Bibliai Családi Park játékai is várják a gyermekeket. Ebédrendelésre is lehetőség van a gondnok testvéréken keresztül (Szűcsné Piroska, tel.:  06-20-886-8470, e-mail: tahitabor@baptist.hu) legkésőbb augusztus 17-ig.

Szeretettel várjuk tehát testvéreinket és várunk minden kedves érdeklődőt 2019. augusztus 25-én Tahi Táborba. Konferenciai napunk 10 órakor kezdődik, majd délután 15 órakor folytatódik.

Találkozhatunk veled is Tahiban?


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!