IX. online bibliaismereti verseny

1175

A Magyar Bibliatársulat Alapítvány ismét online bibliaismereti versenyt hirdet, amelyre középiskolásokat, valamint főiskolásokat, egyetemistákat és ezentúl más fiatal(os) felnőtteket is szeretettel várunk.

A játék öt héten keresztül tart majd, és ez alkalommal A Biblia Projekt két 5–6 perces animációs filmjére épül, amelyekkel szeretnénk végigkísérni a résztvevőket a Biblia nagy, összefüggő történetén a teremtéstől az újjáteremtésig.
A verseny nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

JELENTKEZÉS

A versenyre bármilyen középiskolás diák, főiskolás, egyetemista és más fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a www.bibliatarsulat.hu/jatek oldalon elérhető űrlap kitöltésével. A jelentkezők a regisztrációnál két szint közül választhatnak. Egyéni versenyzők és legfeljebb 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. A jelentkezés határideje 2019. április 15. (hétfő) éjfél.

A JÁTÉK MENETE

A verseny öt héten keresztül tart, és az első feladványokat 2019. április 23-án, kedden tesszük közzé. A résztvevőknek minden héten öt kérdést kell megválaszolniuk. A válaszokat a Bibliában, valamint középszinten a Messiás, haladó szinten a Menny és föld című kisfilmben találhatják meg, és egy megadott táblázatba kell beírniuk. A játék végső megfejtéséhez szükséges információkat az utolsó héten küldjük majd el, és a résztvevőknek mindössze egy szót kell beküldeniük az info@bibliatarsulat.hu címre 2019. május 26-án (vasárnap) éjfélig.

DÍJAK

A helyes megfejtést beküldők között könyvcsomagokat és koncertjegyeket sorsolunk ki. A játék fődíja pedig egy-egy belépő lesz a Csillagpont Ifjúsági Találkozóra (2019. július 23–27., Debrecen), amelyeket egyéni versenyzők között sorsolunk ki mindkét kategóriában.

Minden jelentkezőt sok szeretettel várunk!

A szervezők


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!