Gyermekmissziós nyári tábor – pályázat 2021 – LEZÁRULT!

5234

A MBE Gyermekmissziós Bizottság pályázatot hirdet a Magyarországi Baptista Egyházhoz tartozó gyülekezetek, egyházkerületek gyermek-missziós feladatainak támogatására

A pályázat célja: A Baptista Egyházhoz tartozó gyülekezetetek, egyházkerületek 2021-évi gyermek-táboroztatásának és/vagy vasárnapi iskolai munkához szorosan kapcsolódó költségek támogatása.

A támogatás felhasználása: A kapott összeg a táborozással/gyermekek között végzett munkával kapcsolatos kiadásokra használható fel.

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:

  • a kitöltött Pályázati adatlapot (+Támogató nyilatkozatot)
  • a programtervet / témavázlatot

A pályázat benyújtási határideje: 2021. július 24.

A pályázat célja:

  • a 2021-ban (november 30-ig) megrendezett (főleg napközis) táboroztatások támogatása, valamint
  • a 2021-ban (november 30-ig) végzett gyermekmissziós/vasárnapi-iskolai munkához szorosan kapcsolódó költségek támogatása

Megjegyzés: a pályázat utó-finanszírozásos, így az adott esetben már a korábban megvalósult 2021-évi nyári táborokra is benyújtható

A pályázatot az alábbi email-re kell elküldeni a megadott határidőre: gyemissz@gmail.com

Előnyben részesítjük az alábbi szempontokat:

  • újabb kezdeményezések,
  • kisebb gyülekezetek által szervezett, főleg napközis táborok,
    de természetesen igyekszünk lehetőleg minden érvényes pályázatot valamilyen formában támogatni

Az odaítélt támogatások összege alapvetően még függ:

  • a táborok jellegétől (ott alvós/napközis),
  • a gyermekprogramban (táborok/missziós alkalmak) résztvevők létszámától,
  • a tervezett tábor/esemény időtartamától/gyakoriságától,
  • egyéb helyi/egyházkerületi adottságoktól, a rendelkezésre álló keretösszegtől, költség-hatékony tervezéstől

Több gyülekezet összefogását kérjük jelezni az adott esetben egymástól függetlenül beadott pályázatok esetén is. A pályázatokat a Gyermekmissziós Bizottság értékeli, és a döntésről a pályázót email-ben értesíti. Az elnyert pályázati összegeket idén is csak a gyülekezet nevére és címére megírt számla alapján tudja az egyház központ majd utalni. Sajnos néhány, egyébként érvényes pályázat támogatására mégsem került sor az elmúlt években, mivel nem küldték be időben a pályázati számlákat/anyagokat.

Kérjük a beküldési határidőkre jobban odafigyelni!

Sikeres pályázat esetén a pályázó a kapott összegről, a tábor megvalósulása után, 1 hónapon belül köteles rövid beszámolót írni, valamint a tábori programot/anyagot, valamint a vasárnapi iskolai munkában felhasznált eszközökről történő beszámolót a fenti pályázati címre / email-ben elküldeni.

A pályázati kiírásnak nem megfelelő, hiányosan, vagy a határidő letelte után benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra. A nem megvalósított táborokra odaítélt támogatások más táborokra nem használhatók fel, nem vonhatók össze.

Tekintettel a COVID-19-járványra, az alábbi linkeken található követelményekkel kapcsolatban minden pályázatra nézve kérjük a felelős nyilatkozatot elküldeni, hogy az alábbiakban előírtaknak megfelelően tervezik és bonyolítják le az alkalmakat:

https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/652-tajekoztatas-a-taboroztatas-soran-betartando-jarvanyugyi-megelozo-szabalyokrol?highlight=WyJ0XHUwMGUxYm9yIl0=


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!