Baptista Művészeti Napok Albertirsán 2.

1163

Gyülekezetünk, az Albertirsai Baptista Gyülekezet a Magyarországi Baptista Egyház Comenius Ház elnevezésű művészeti projektjének felhívására két programot is megcélzott, amellyel szeretett volna csatlakozni a művészeti napok rendezvénysorozathoz.

Második programunk helyben a gyülekezet tagjait mozdította meg. Verses vasárnap lett a megnevezése annak a nagyon kedves napnak november 10-én, ami fellelkesítette az amatőr versmondókat, hogy hozzák el azt a verset, amely életük folyamán megérintette őket vagy valamiért sokat jelentett számukra. Olyan sokan megmozdultak erre a felhívásra, hogy végül délelőtt és délután is szóltak a versek.

Huszonöt versmondót hallgattunk végig a nap folyamán. Fantasztikus élmény volt, a gyönyörű sorok, gondolatok átmosták a lelkünket. Ragyogó arccal léptek ki az imaházból a testvérek az alkalom után, hogy folytassák a mindennapok feladatait az ezt követő héten kedves versükkel a szívükben.

Egyik testvér így foglalta össze másnapi üzenetében a verses vasárnap tanulságát: „Nagyon feltöltő és bátorító volt a nap minden szolgálata, ige, vers, zene, minden!” Legyen Istené a dicsőség minden elnyert és használt talentumért!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!