A Bibliai Családi Park bemutatkozása Győrben

2734

A Bibliai Családi Park a győri Hajnalcsillag Baptista Gyülekezet gyereknapi rendezvényén került bemutatásra 2019. május 26-án.

Kiemelendő, hogy Isten áldásában volt részünk végig a szervezés és a lebonyolítás alatt is. A tervezési fázisban kapott bölcsesség és ötletek, az engedélyek gördülékeny beszerzése, a testvérek szolgálatkészsége és buzgósága, a marketing és egyéb eszközök, feltételek megteremtése, de még az időjárás is annak kedvezett, hogy a lebonyolításban részt vevő 90 testvér és a több mint 1500 látogató jól érezhesse magát ezen a napon.

Gyülekezetünk küldetésnyilatkozata: „Jézusra mutatni. Győrben”. Gyereknapi programunk célja gyülekezetünk ismertségének és jó hírének növelése volt Győrben. Ahhoz, hogy a küldetésünknek megfelelően tudjunk cselekedni, előbb kapcsolatot, egyfajta hidat kell felépítenünk közösségünk és a győriek között. Ez az alkalom gyülekezetünknek minden eddiginél nagyobb lehetőséget biztosított a bemutatkozásra. Szinte kivétel nélkül az összes látogató, akivel szóba elegyedtünk, elismeréssel díjazta kezdeményezésünket, és kapott egy kis ízelítőt rólunk, hogy kik is vagyunk.

A Bibliai Családi Park az imaházunk előtti parkban lett felállítva, és az imaház ajtajai nyitva álltak bárki előtt. Itt A magyarországi baptizmus története címmel egy kiállítást tekinthettek meg az érdeklődők, miközben az előterében kreatív kézműves foglalkozásokat tartottak a testvérnők. Örömünkre szolgált, hogy volt néhány látogatónk a „híd” túloldalán is, és kialakulhatott néhány mélyebb beszélgetés is köztünk és az érdeklődők között. Nagy mennyiségben fogytak az ingyenes keresztény kiadványok is (Mai Ige, Győzelem Sorozat, Family Magazin, a Harmat kiadó ismertetői stb.), amelyeket a park kijáratánál helyeztünk el.

Összességében egy nagyszerű, sikeres, jó hangulatú és lelkesítő családi napon vagyunk túl, és hálásak vagyunk egyházunk bölcs beruházásáért, a Bibliai Családi Parkért. Köszönjük mindenkinek a szolgálatát, aki a szervezésben és a gördülékeny lebonyolításban támogatott minket.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!