Ismét angol Biblia-táborok a gyülekezetekben

558

Megkezdődött a harmadik angol bibliai tábori hét. A Baptista Oktatási Központ és a Hungary Missions immár hetedik éve szervez angol bibliai táborokat. Ebben az évben 17 tábor valósult meg 700 diák részvételével. Az amerikai testvérek legtöbben Texas államból érkeztek, összesen 70 fővel. Idén is minden diák kapott Bibliát.

Barbarics Péter szervező elmondta: „Külön öröm látni, hogy akik korábban táborozók voltak, mostanra segítők lettek, illetve egy amerikai lány amikor először jött, 12 éves volt, és mostanra önálló csoportot vezetett. Az angol tanulás és társalgás mellett nagyon fontos cél, hogy az evangéliumot elmondjuk a gyerekeknek. Egyre több gyülekezet egyre szorosabb testvéri kapcsolatot alakít ki az amerikai testvérekkel, gyülekezetekkel. Idén több olyan gyülekezet is volt, akik önállóan szervezték meg a táborokat, immár a segítségünk nélkül.”

Jó hír, hogy amerikai munkatársaink, Janice és Jerry Byrd a Hungary Missions szervezeten keresztül a jövőben is tudják segíteni a magyarországi missziót.