Nevelőszülői farsang, és ami mögötte van

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió beszámolója

2972

Bő másfél évvel ezelőtt rajtunk kívül senki sem hitt abban, hogy közeleg az az idő, amikor egy olyan épületben fogunk „létezni”, ami tökéletes helyszín arra, hogy akár száz embert is vendégül lássunk benne. Minthogy azt sem tartották valószínűnek, hogy az akkor még az alapokat építő nevelőszülői hálózatunk régiós szintre növi ki magát a kollégáink áldozatos, megalkuvást nem ismerő munkájának köszönhetően.

A mai nap az számunkra, amikor e kemény munka eredményében gyönyörködhetünk, ez az a nap, amikor 59 nevelt és vér szerinti gyermeket láthatunk vendégül és gyönyörködhetünk az örömükben.

A közölt képeken gyermekek azért nem láthatóak, mert maximálisan tiszteletben tartjuk a személyiségi jogokat és adatvédelmi szabályokat, így azt kérem, próbálják elképzelni az a fergeteges örömöt, ami szólt a fellépő együttesnek, az ugrálóvárnak, az arcfestésnek, a tombolának, a jelmezversenynek és közel sem utolsósorban a korlátlan vattacukor-fogyasztásnak.

Köszönet a kollégáknak, nevelőszülőknek és támogatóinknak, akik elkötelezettek szervezetünk mellett. Munkánk során pedig nem felejtjük: Soli Deo gloria!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286