Elég legyen! Legyen elég!

2489
Téglási Lajos előadó

Február 10-én immár harmadik alkalommal rendezte meg a Váci Baptista Gyülekezet 25+ konferenciáját. Az idei találkozó témája a megelégedés volt. A nap során Téglási Lajos vecsési lelkipásztor tanította a százfős hallgatóságot.

Az éneklést a 6,14 zenei csoport vezette

Ennek a korosztálynak sok kihívással kell szembenéznie az életben. Sokan közülük még nem találtak házastársra, éppen karrierjük, hivatásuk elején tartanak. Fontos döntéseket kell meghozniuk életüknek ebben a szakaszában. Többségük kikerült az ifjúságból, nem találják már helyüket a konferenciákon, ezért van szükség arra, hogy erre a korosztályra is odafigyeljünk.

A résztvevők egy csoportja

A jó légkörű találkozó üzenete az volt, hogy lehetünk bármilyen körülmények között, mégis lehetünk elégedettek. Bár a média, a korszellem, a reklámok, a politika folyamatos elégedetlenségben próbálja tartani az embereket, Isten megtanít minket arra, hogy tudjunk megelégedni azzal, amink van. A megelégedettség nem egy érzés, hanem egy döntés, amit mindannyiunknak meg kell hoznunk.

Barátságok szövődtek és erősödtek

Az egynapos találkozón az előadások mellett lehetőség nyílt csoportbeszélgetésre, ahol a résztvevők kisebb körben mondhatták el tapasztalataikat, kérdéseiket a témával kapcsolatban. Délután kreatív programokon vehettek részt a fiatal felnőttek. Volt játékos városnézés, szabadulószoba, egész napos kihívás.

Dekoráció

Az esti evangelizáció után teaházzal zárult az idei konferencia.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!