Archív videó a Cipősdoboz-akcióról

1418

Idén 15 éves a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz-akciója. Öt éve, 2013-ban a tízéves Cipősdoboz-akció alkalmából így ünnepeltek a baptisták az Arénában:

A Baptista Szeretetszolgálat 1996-ban alakult a szegények, elesettek, üldözöttek, hajlék nélkül maradottak megsegítésére. A szervezet 2004-ben indította útjára karácsonyi Cipősdoboz-akcióját, melynek célja a rászoruló, árva, nagycsaládos vagy beteg gyerekek karácsonyi megajándékozása.

Az adománygyűjtés 2004-es elindulása óta ma már országszerte közel 300 gyűjtőponton várják a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat az adventi időszakban. Aki pedig nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti a nemes akciót. A Baptista Szeretetszolgálat akciójának köszönhetően az elmúlt években sikerült közel félmillió rászoruló kisgyermek ünnepét szebbé tenni, idén pedig még nagyobb sikerek elérése a cél. A szeretetszolgálat magánszemélyek, cégek, szervezetek, munkahelyi közösségek, sportegyesületek, baráti társaságok jelentkezését is várja, akik szívesen kiállnának egy jó ügy érdekében. Minden hasznos információ megtalálható a www.ciposdoboz.hu oldalon, illetve a program Facebook-oldalán.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!