„A szeretet törvénye”

1820

A Magyarországi Baptista Egyház, valamint konzorciumi partnere, a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy az EFOP-1.9.8-2017-00006 „Egyházi és civil szervezetek szociális közfeladat-ellátásának támogatása” pályázat keretében induló, „Baptista szociális szolgáltatók szakmai fejlesztése a minőségi szolgáltatás erősítése érdekében” elnevezésű projektje kapcsán a Magyarországi Baptista Egyházi Filadelfia ISZI Szociális Módszertani Központja szeretettel hívja a szociális segítő munkában dolgozó, részt vevő testvéreket projektindító konferenciájára, melynek címe: „A szeretet törvénye”.

Az eseményre elsősorban a baptista fenntartású vagy baptista kapcsolatú szociális szolgáltatásokban, szolgáltatásokért dolgozó munkatársainkat várjuk, de nyitott minden érdeklődő számára.

A projekt bemutatásán és aktuális szakmai kérdéseken túl kiemelt hangsúlyt kap a konferencián a szociális törvény 25 évvel ezelőtti születése és elmúlt negyedszázados története.

A konferencia időpontja: 2018. február 22–23., csütörtök–péntek.

Helyszíne: Siófok Hotel Azúr (Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C, 8600).

A kétnapos konferencia lehetőséget nyújt szakmai fejlődésre, találkozásra, kapcsolatépítésre.

A jelentkezéseket 2018. február 5-én 15 óráig várjuk. Kérjük, hogy a regisztrációhoz ide kattintsanak. A felületen nincs lehetőség csoportos regisztrációra, csak egyéni jelentkezéseket tudunk elfogadni. A jelentkezés csak visszaigazolással válik érvényessé.

A konferencia a résztvevőknek költségmentes. A szállással, étkezéssel és a programmal kapcsolatos költségeket a módszertan költségvetése és az EFOP-projekt támogatása fedezi.

A részletes programot a katona.gergely@baptist.hu címre küldött kérésre megküldjük.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!