Reményteljes jövőt a fiataloknak

3255

„Reménység egy új életre” volt a témája annak a Keresztény Ifjúsági Napnak, mely október 14-én került megrendezésre a szabolcsi Tuzséron. Négy település cigány fiataljai lettek megszólítva.

„Az volt a célunk, hogy a környéken lévő fiatalokat összefogjuk, hallják Isten üzenetét, hogy életükben változás legyen. Szeretnénk, ha minél többen megismernék Isten akaratát, Isten akarata pedig az, hogy reményteljes jövőt kapjanak, és ne romlás legyen életük” – mondja Puporka Gusztáv, tuzséri ifjúsági és gyermekmunkás.

Lelkes dicsőítés, elgondolkodtató bizonyságtételek, vidám játék és bátorító tanítás töltötték be egész nap a helyi művelődési központot.
„Eresszük a reménység horgonyát a biztos talajba, Istenbe, aki minden viharban megtart! Isten a mi reménységünk!” – hirdette Isten üzenetét Meláth Attila lelkipásztor a vajai, rétközberencsi, ilki és tuzséri gyermekeknek és fiataloknak. „Vállaljátok fel a világ legszebb küldetését, Isten követőjévé válni!” – hangzott a felhívás, majd a cigánymisszió vezetője Kovács Bálint lelkipásztor bátorította a hallgatóságot arra, hogy fogadják szívükbe Jézus Krisztust.

Hálásan hallgattuk az örömhírt, és imádkoztunk, hogy a gyermekek megnyissák szívüket és befogadják Mennyei Atyánk feltétel nélküli szeretetét és minden embernek szóló megváltó üzenetét. Hisszük, hogy az elvetett mag szárba szökken, és jó gyümölcsöt hoz majd, Urunk dicsőségére!

Imádkozzunk mindnyájan az elutasításban, reménytelenségben felnövő gyermekekért, hogy reményteljes jövőjük legyen Jézussal, és álljunk azok mellé, akik az evangélium terjesztésén fáradoznak közöttük!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!