MEBFIT 2017 Összetartozás: Együtt a közösségért

2864

Megyei Baptista Fiatalok Találkozója – ezt a nevet kapta a november 4-én első alkalommal megrendezésre kerülő találkozó.

A Mátészalkai körzet ifjúságában született meg a vágy, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fiatalságát összefogja. Kis létszámunk ellenére hittel, bizalommal indultunk el a szervezés útján, melyben nagy segítségünkre voltak gyülekezetünk idősebb tagjai is.

Közel 50 fiatal gyűlt össze az alkalomra, melynek programjában szerepelt bemutatkozás, előadások, kiscsoportos beszélgetés, városjáró játék, teaház. Az előadásokat ifj. Horváth Zoltán tartotta, felhívva a figyelmet, hogy közösségben vagyunk Istennel és egymással. A gyakorlatias előadások mellett a kiscsoportos beszélgetésekben is érintettük azt, mindez hogyan valósul meg jól a hétköznapjainkban. A zenei szolgálatot a Nagyvarsányi gyülekezet újonnan alapult dicsőítő csapata végezte.

Az alkalomról felvétel is készült melyet a következő linken lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/playlist?list=PL24zPTsZSPzyDB00lX056HYtfyqSeghYI

Rengeteg áldást tapasztalhattunk mindannyian ezen a napon. Istené a dicsőség, hogy elindíthattuk ezt az alkalmat. Reményeink szerint folytatása is lesz az alkalomnak a megye más-más helyszínein és így is erősíthetjük egymást.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!