Közös hálaadó nap a Kolozsvári Kőszikla Baptista Gyülekezettel

2693

2017. október 8-án hálaadó napot ünnepeltünk a Debreceni Új Remény Baptista Gyülekezetben, méghozzá meghívott testvéreinkkel, a Kolozsvári Kőszikla Baptista Gyülekezettel több tagjával.

Vendégeink egész hétvégére hivatalosak voltak hozzánk Debrecenbe. Közös ebédet követően városnéző túrárán vettünk részt, ahol Bereczki Lajos, a Teológiánk rektor helyettese idegenvezetésével megnézhették és meghallgathatták a Kálvinista Róma hitéleti hagyatékáról szóló történetet. A folytatásban többek között a gyülekezetünk dicsőítő csoportjának néhány tagjával vettek részt egy beszélgetésen, ahol a dicsőítés és imádat szolgálatában cseréltek látást és tapasztalatot.

A hétvége csúcspontja a vasárnapi hálaadó Istentisztelet volt, amit az Úr jelenlétében tölthettünk együtt, és nem kevesebbről hallhattunk Szilágyi Szabolcs prédikációjában, mint az újjászületett szív hálájának megtermett gyümölcséről. Az ünneplést agapé közös étkezéssel zártuk.

A kolozsvári Kőszikla Baptista Gyülekezet megalakulásának harcairól is hallhattunk, és örömmel osztották meg velünk a testvérek, hogy komoly küzdelmeket követően, az Úr kegyelméből hivatalosan is elismert gyülekezetté válhattak országuk Baptista közösségében. https://www.facebook.com/kosziklakolozsvar/

Szabóné Vali
Új Remény BGY, Debrecen


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!