Angol nyelvi tábor Tégláson is

2929

Az idei tanévben 128 tanuló részvételével és 33 felnőtt közreműködésével valósult meg a baptista angol nyelvi tábor immár ötödik alkalommal.

Minden reggel nyolc órakor zenés dicsőítéssel kezdődött a nap. A tanulók a délelőtti órákban a Biblia világát tanulmányozták. A tízórait követően a Texasból érkezett tanárok a gyerekek idegen nyelvi készségeit fejlesztették, szókincsüket gazdagították. Az amerikai tanárok nagy része már az elmúlt években is közreműködött a tábor programjának megvalósításában. Rodney, Debra, Lindsey, Jess, Peggy, Kory és Charris nagy szeretettel tértek vissza a téglási gyerekekhez. Az ebéd előtti percekben még interaktív játékok is vártak a gyerekekre a tornateremben és a kosárlabdapályán. A délutáni órákban szabadidős tevékenységek gazdag kínálatából választhattak a táborlakók. Legnépszerűbb a kézműves foglalkozás volt – mely több csoportban zajlott –, de lehetett bowlingozni, társasjátékozni, és a gyerekek megismerkedhettek a softball szabályaival is.

A sportpályán vidám sorversenyek kerültek megrendezésre. Az idén újdonság volt a flashmob. A lányok Sallainé Nagy Zsuzsa irányításával sajátították el a táncmozdulatokat. A csütörtöki napon Pintér Béla keresztény énekes látogatott el a táborba és adott egy nagyon sikeres koncertet. A pénteki napon Ki mit tud?-dal zárult a vidám hét. A rendezvényre minden csoport látványos produkciókkal készült. Péntek délután került sor a tanúsítványok átadására. A gyerekek a jó hangulatban eltöltött közös munka után a jövő évi viszontlátás reményében búcsúztak tanáraiktól.

Köszönjük az amerikai tanároknak, az angol nyelvi munkaközösségnek, valamint az újfehértói és a téglási baptista gyülekezeteknek a közreműködését a tábor megszervezésében.

Szilágyiné Bodnár Erzsébet


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!