Takáts Tamás az első felajánló

2352
Hegedűs Ádám, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa és Takáts Tamás, zenész

Motorozás, zene és jótékonyság. Június 8-tól 12-ig Alsóőrsön rendezik meg az idei Open Road Fest elnevezésű eseményt, amelynek második alkalommal partnere, résztvevője a Baptista Szeretetszolgálat csapata.

Június második hétvégéjén motorosok népesítik be az alsóőrsi Balaton-partot. A szervezők május 10-én, kedden számoltak be terveikről a budapesti Harley-Davidson Szalonban. Dobai Attila fesztiváligazgató elmondta: a 17. rendezvényre készülnek, s mindig igyekeztek többek lenni, mint a többi motoros találkozó. Ezért lesz kaszkadőrbemutató, műrepülés, sok-sok zene, veterán motorok kiállítása, a 37 éves Karthago együttes pedig különleges show-val érkezik, hogy fellépjen Deák Bill Gyula, a Helloween, a The Sweet és mások mellett. De más ez a fesztivál azért is, mert a szervezők gondoltak a jótékonykodásra. Dobai Attila kiemelte, az eseménysorozat egyik fontos mozzanata a Jótékonysági Kids Race lesz, amikor óvodások versenyeznek majd kis motorjaikon. „Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a fesztivál egy hangsúlyos ügy mellé álljon” – mondta az igazgató.

A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójának célja, hogy a rendezvény partnereként a motorosokat és más látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására biztassa. Az adományokból a segélyszervezet rászoruló óvodásokat támogat. Takáts Tamás, a Karthago együttes énekese a sajtótájékoztatón jelezte, hogy szeretné támogatni a programot egy tank benzin árával, így ő az első adományozó. Hegedűs Ádám, a Baptista Szeretetszolgálat projektvezetője elmondta: arra számít, hogy az énekes példáját sokan követik majd, és sikerülhet a fesztivál végére több százezer forintot összegyűjteni a rászoruló óvodáskorú kisgyerekek számára az alábbi számlaszámon: 10918001-00000061-69770006.

A sajtótájékoztatót Szigeti Ferenc és Takáts Tamás nagyszerű zenéje zárta. Folytatás júniusban…


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!