Nick Vujicic újra Magyarországon!

2016. szeptember 21-22-én a Tüskecsarnokban

6362

Az iskolai és internetes zaklatás áldozatainak segítése, az együttműködési készség javítása, az elfogadó és befogadó szemlélet kialakítása – ez a fő missziója Nick Vujicic második magyarországi látogatásának, aki saját példáján keresztül szeretné támogatni a fiatal nemzedéket, és megmutatni számukra a nehézségekben rejlő lehetőségeket.

A kéz és láb nélkül született világhírű tréner és motivációs prédikátor ismét Magyarországra érkezik 2016. szeptember 21–22-én, és előadásokat tart a Tüskecsarnokban. A jegybevételt jótékony célokra fordítja a Nem Adom Fel Alapítvány.

„Stand strong!”, azaz „Maradj erős!” címmel indított kampánykörutat a világhírű előadó, Nick Vujicic ez év januárjában, melynek célja, hogy csökkentse az iskolai zaklatások számát, segítse a fiatal nemzedéket, hogy elfogadóbbak és befogadóbbak legyenek egymással, illetve támogassa a zaklatások áldozatait abban, hogyan lehet felülemelkedni a nehézségeken.

A kampány néhány európai országot is célba vett, így a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében, a Szeretet a Válasz Egyesület és az Ez az a nap! Szervezőiroda közreműködésével Magyarországra is elér.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!