Missio Dei nap

2227

Mindannyiunk vágya, hogy Isten hasznos eszközei legyünk a világban, ám gyakran merül fel a kérdés: „Hol az én helyem? Mi a gyülekezetem/szervezetem pontos szerepe? Hogyan kapcsolódhatunk még inkább Istenhez az ő munkájában?”

Csatlakozzon hozzánk ezen az egynapos utazáson, hogy együtt fedezhessünk fel még többet Istenből és az ő missziójából! Hadd dobbanjon együtt Isten szívével a miénk is!

Ez a műfajában és témájában egyaránt hiánypótló missziológiai műhely a Magyar Evangéliumi Szövetség ajánlásával és a Wycliffe Bibliafordítók szervezésében kerül megrendezésre első alkalommal Budapesten.

Nagyszerű, bátorító programnak nézünk elébe, hiszen a nap folyamán együtt csodálhatjuk Isten szívét és munkáját a világban, s egyúttal megvizsgálhatjuk saját gondolkodásunkat és gyakorlatunkat is.

Több rövid és aktuális üzenet hangzik majd el rendkívül szemléletes és interaktív formában. Emellett pedig megoszthatjuk kérdéseinket, tapasztalatainkat, és együtt imádkozhatunk az asztalok körül.

Regisztráció: A részvétel csupán regisztrációhoz kötött.
Nagy szeretettel várjuk az Ön és munkatársai jelentkezését november 8-ig a wycliffe.hu oldalon található linken keresztül.

Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (KMK) Nagyterme (Budapest XI., Etele út 55. I. emelet)

Időpont: 2016. november 12. 10–17 óráig

További információk a következő csatornákon találhatóak folyamatosan bővülő tartalommal:

A Wycliffe Bibliafordítók weboldala: http://wycliffe.hu/missio_dei_nap.html
A Wycliffe Magyarország Facebook-oldala: https://www.facebook.com/wycliffe.hu/
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/324050534631750/

Előadók/facilitátorok

A 2016 novemberi Missio Dei Workshop kidolgozói és levezetői:

Elke Meier – Tíz éven át Peruban szolgált a Wycliffe Bibliafordítókkal az IT és az írásolvasás-oktatás munkaterületein. 2001-ben csatlakozott a Wycliffe Világszövetség európai területi csapatához, ahol 2008 óta speciális tanácsadói feladatokat lát el. Szakterülete a missziói partnerkapcsolatok fejlesztése (MPD – Ministry Partnership Development). Elke rendkívül lelkes és kreatív személyiség, akinek a szíve ma is ég Istenért és az ő világszerte zajló munkájáért. 


Amy Barnes
– Misszionárius szülők gyermekeként a Fülöp-szigeteken nőtt fel. 2004 óta dolgozik a Wycliffe Világszövetség európai területi irodájában, ahol tíz évig az irodavezetői feladatokat látta el. 2014 óta a személyzeti és az MPD területeken használja kimagasló adminisztratív és szervezői képességeit. Amy nagy örömét leli abban, hogy a háttérből aktívan segítheti az Európából kiinduló missziói kezdeményezéseket, és személyesen is odaállhat a régió misszionáriusai, missziós szervezetei mellé.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!