Menekült és oltalmazott családok kirándulása

2194

A Vivaldi Travel nagyvonalú karácsonyi ajándékát nemrégiben, egy derűs szombaton „érvényesíthették” a Baptista Integrációs Központ munkatársai pártfogoltjaik érdekében. A menekülteket és oltalmazottakat befogadó otthon lakói az osztrák fővárosba kirándulhattak.

A Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonainak lakói április elején ellátogattak Bécsbe, ahol felejthetetlen napot tölthettek el együtt. A nap folyamán „integethettek” Goethe-nek és Mozart-nak, versenyt futhattak a Schönbrunni Kastély udvarának dombján, végigkóstolhatták a Lindt csokigyár különlegességeit, s még kedvezményes kóstolót is hazavihettek otthon maradt szeretteiknek, barátaiknak.

Filmet láthattak arról, hogyan készül a világ talán legfinomabb csokoládéja, magukra ölthették Sissi királyné külsejét, felfrissülhettek a Graben Brunnen csordogáló, hűsítő vizével, s letehették jelképes voksunkat a bécsi és budapesti Parlamentek valamelyikénél: a menekült és oltalmazott családok között utóbbi látványa toronymagasan diadalmaskodott. Az élményekkel eltelt nap végén az otthonok munkatársai és lakói megköszönték az utazási iroda kedves kollégáinak a lehetőséget, valamint azt a kedvességet és türelmet, amit kaphattak aznap.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!